دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

مردم در تعطیلات اخیر چقدر تردد جاده‌ای داشتند؟

رئیس پلیس راه کشور با اشاره به افزایش 5 درصدی تردد جاده‌ای در تعطیلات اخیر از ترافیک پرحجم بازگشت از استان‌های شمالی در محورهای چالوس، هراز و رشت-قزوین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 06
کد خبر: ۱۸۷۸۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، سردار حسن مؤمنی رئیس پلیس راه کشور در خصوص آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور اظهار داشت: در حال حاضر بار بازگشت از استان‌های شمالی به سمت تهران هنوز جریان دارد.

 

رئیس پلیس راه کشور تصریح کرد: در مسیر شمال به جنوب جاده چالوس، جاده هراز و همچنین آزادراه رشت-قزوین ترافیک پرحجم خودروها در جریان است.

 

سردار مؤمنی با بیان اینکه یکطرفه شدن مسیر هراز و چالوس برای امروز دیگر در دستور کار قرار ندارد از تردد عادی و روان وسایل نقلیه در ورودی‌های تهران خبر داد.

 

رئیس پلیس راه کشور در پاسخ به دیگر پرسش فارس در خصوص آمار تردد جاده‌ای در تعطیلات اخیر اعلام کرد: افزایش ۵ درصدی تردد جاده‌ای را در تعطیلات روزهای گذشته در جاده‌های کشور شاهد بودیم./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر